Avanpremiera sezonului 6 Mireasa pentru fiul meu


valentin-mirele-sezonului-5-mpfm

Rezumat si reluarea emisiunii MPFM6 din 03.09.2016, ora 17:

Intrebat de Paula Chirila daca doreste sa intre in noul sezon ”Mireasa pentru fiul meu”, Dorian Popa a afirmat: ”Cine stie! Mie imi plac, intotdeauna, provocarile. In aceasta competitie chiar este de venit, se gaseste multa dragoste, se dezvolta caractere si se descopera personalitati.”

In noul sezon, concurentii vor sta in casa ”Mireasa pentru fiul meu” 357 de zile!

“Mireasa pentru fiul meu”, sezonul cinci, s-a incheiat si se deschid portile noii editii! Concurentii care au stat un an in casa, au trait emotii si trairi neasteptate, iar la final, pentru unii, visele s-au implinit. Vezi in reluare cele mai importante intamplari de la nunta anului 2016 ”Mireasa pentru fiul meu”.

Sezonul cinci s-a incheiat, iar casa fetelor si a baietilor s-a transformat. Totul a fost verificat, remodelat, niciun detaliu nefiind lasat la voia intamplarii. Pentru sezonul sase s-a muncit cu drag si spor! Vezi in reluare cum arata noile case.

Dupa 358 de zile de lupte grele, in urma voturilor telespectatorilor, mirele anului 2016, este Valentin! ”Le multumesc tuturor pentru ca au vazut in mine si Adriana ceva bun. Acum suntem o familie fericita”, a declarat concurentul.

Mireasa sezonului cinci ”Mireasa pentru fiul meu” a fost desemnata iubita lui Valentin, Adriana!

Sezonul cinci s-a incheiat, iar viitorii concurenti sunt pregatiti sa intre in casa.

Acestia astepta plini de entuziasm debutul sezonului sase. ”Vreau sa ma marit. Sunt hotarata 100%”, afirma una dintre viitoarele concurente.

Mihaela a fost desemnata Master Chef-ul Mireasa pentru fiul meu.

Aici gasiti reluarea avanpremierei Mireasa pentru fiul meu – sezonul 6 din 3 septembrie 2016, ora 17 – partea I si partea a II-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free