Un fost concurent isi cauta dragostea


dragoste

Vi-l mai aduceti aminte pe Marian (Marius), fostul concurent NPM3 si MPFM1? Sunteti curiosi ce s-a mai intamplat in viata lui dupa competitia Mireasa pentru fiul meu?

marian-marius-npm3-mpfm1

Ei bine, Marius a intrat prima oara in competitia Nora pentru mama 3 cu gandul sa-si gaseasca o iubita si sa-si intemeieze o familie. La inceput a incercat un cuplu cu Alina, insa la scurt timp incompatibilitatea si-a spus cuvantul si s-au despartit. La scurt timp, concurentul si-a gasit fericirea in bratele Violetei, iar iubirea lor a rezistat si dupa terminarea competitiei – 3 ani si 2 luni, insa cand lucrurile incepeau sa devina mai serioase, Violeta l-a inselat si astfel relatia lor a luat sfarsit. Dupa o mai lunga suferinta, Marius a vazut din nou lumina si speranta unei posibile iubiri, atunci cand a remarcat-o pe Andreea, fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 1. Pentru a demonstra ca este un tip galant, curajos si romantic, acesta a facut tot posibilul pentru a-i intra in gratii Andreei si pe langa frumoasele cadouri pe care i le-a facut, el a intrat in competitie special pentru ea. Din pacate, o relatie intre cei doi nu s-a materializat, insa acest lucru nu l-a facut pe Marius sa-si piarda speranta.

Un vesnic indragostit si cuceritor, Marius nu a dus lipsa de pretendente, insa norocul nu a fost de partea lui in ceea ce priveste o casatorie pana acum.

In prezent, fostul concurent a iesit de cateva luni dintr-o relatie de 1 an si 4 luni, de la care avea mari sperante. Marius a trait intens aceasta frumoasa relatie si a pus suflet, dorindu-si cu ardoare sa formeze o familie frumoasa alaturi de aceasta fata, pe nume Raluca. Din pacate, nici de aceasta data astrele nu i-au fost favorabile, motivul despartirii fiind cauzat de interventia familiei.

Cu toate ca Marius a reusit sa treaca peste si incearca sa-si refaca viata, se pare ca Raluca inca traieste in trecut, caci printre postarile fostei lui iubite se regasesc si multe postari de genul: “Cautam ceea ce fuge de noi si fugim de ceea ce ne cauta” – Henri Frederic Amiel. Se pare ca rana nu este complet inchisa in cazul acesteia.

Intre timp, Marius priveste cu optimism spre viitor, incercand sa ramana la fel de perseverent, romantic si galant. Moto-ul dupa care se ghideaza in viata este:  “Nu conteaza atat de mult ceea ce faci, ci cata dragoste pui in ceea ce faci.”

flori

Fostul concurent este un etern indragostit si considera ca cele mai frumoase cadouri pe care un baiat i le poate face unei fete sunt: timpul, atentia si toata iubirea lui.

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free