Mihaela a parasit competitia


mihaela-a-parasit-competiti

Rezumat si reluare MPFM5 din 17.08.2016, ora 10:

Lavinia si-a etalat talentul culinar, iar Mihaela a prezentat horoscopul zilei de 17 august 2016.

Cu doar cateva zile inainte de Marea Finala ”Mireasa pentru fiul meu”, Mihaela a parasit competitia, fara a sta pe ganduri. Insa, nu pentru totdeauna! Concurenta a primit ocazia de a-si vedea sora in rochie de mireasa, adica de a participa la nunta acesteia.

Cu ocazia sarbatorii Adormirii Maicii Domnului, concurentii au primit o sansa nesperata. Acestia au avut ocazia sa vorbeasca un minut cu cineva drag.

Ca in fiecare saptamana, concurentii au mers la cumparaturi, iar de data aceasta, Lavinia si Eduard au avut sarcina de a cumpara alimente pentru ei si colegii de competitie. Insa, sesiunea de cumparaturi nu s-a lasat fara peripetii. Vezi in reluare ce s-a intamplat in hipermarket si mesaje de la sustinatori au primit cei doi!

Mesaj sosit in timpul cumparaturilor: ”Adriana si Valentin sunt niste praduitori!”

Desi de multe ori au afirmat ca tensiunile dintre ei se rezolva rapid, iata care este imaginea din prezent a relatiei dintre Lavinia si Eduard! Nicio greseala de-a concurentului nu ramane netaxata de iubita lui! Dar nici Eduard nu se lasa mai prejos: “Nu trebuie sa-i las Laviniei satisfactia ca fac de fiecare data asa cum vrea ea, pentru ca i se urca la cap.”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 17 august 2016, ora 10 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free