Mihaela si Paula Chirila, schimb de replici acide in direct


mihaela-la-cutite-cu-paula-

Rezumat si reluare MPFM5 din 15.08.2016, ora 14:

Scandal de proportii in casa “Mireasa pentru fiul meu”! Prezentatoarea show-ului matrimonial, Paula Chirila, si Mihaela au avut un schimb de replici acide, in urma unui gest vulgar facut de concurenta, in timpul emisiunii. Acuzata ca i-a jignit pe cei doi concurenti, Paula Chirila a explodat, dandu-l afara din emisiune pe Constantin, iubitul Mihaelei.

Prezentatoarea Paula Chirila si concurenta Mihaela, la cutite: “Mi-ati spus ca sunt chioara”!

Constantin s-a simtit tradat de pacea incheiata de Mihaela, in emisiune, cu prezentatoarea Paula Chirila! In urma conflictelor care se tin lant de zile intregi si care vizeaza cuplul Mihaela – Constantin, concurenta era pregatita sa capituleze, insa iubitul ei a acuzat-o ca cedeaza usor presiunilor.

Constantin, catre Mihaela: “Niciodata nu-ti voi mai lua apararea! Descurca-te singura daca asta vrei! Faci greselile pe care mie imi spui sa nu le fac! Cand te pornesti, nu te mai opresti! Ma enerveaza ca nu vorbesti suficient de tare incat sa te pot auzi!”

Constantin: “Cand o tin pe Mihaela in brate, ma seaca de energie!”

Pe vremea cand judecata nominalizarilor inca nu fusese pronuntata, Catalin si Vladut s-au duelat verbal! In ciuda promisiunilor reciproce de a se proteja unul pe celalalt si de a ajunge impreuna in Marea Finala, prietenia celor doi a capitulat, iar “psihologul casei” a devenit victima fostei amicitii. Catalin a fost eliminat din competitie, in urma votului majoritar al colegilor sai.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 15 august 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free