Gestul Mihaelei, amplu dezbatut


gestul-mihaelei-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 12.08.2016, ora 14:

Adriana a primit sfaturi de la Dana Ivan cu privire la casatoria cu Valentin!

Prezenta in platou a sustinatoarei Adrianei si a lui Catalin, Dana Ivan, nu a fost primita cu zambetul pe buze de toti concurentii. Eduard s-a simtit amenintat, Valentin s-a confruntat cu respingerea sustinatoarei, iar mesajul pentru Adriana viza faptul ca imaginea concurentei este afectata de decizia casatoriei cu Valentin, considerat nepotrivit pentru ea.

Cu doua saptamani inainte sa isi uneasca destinele pentru totdeauna, Lavinia si Eduard nu pierd nicio ocazie sa isi faca reprosuri. Care ar putea fi cauzele tensiunilor ce macina unitatea celui mai longeviv cuplu format la “Mireasa pentru fiul meu”?

Un gestul controversat, facut de Mihaela in timpul emisiunii, a fost intens dezbatut de concurenți, dar si de catre telespectatori pe retelele de socializare. Opiniile se impart in doua tabere, iar cele mai multe dintre voci spun ca gestul concurentei este unul vulgar. Voi ce parere aveti despre atitudinea concurentei si care ar putea fi scopul care dicteaza purtarea Mihaelei?

Au fost prieteni la catarama, si-au promis ca vor ajunge impreuna in Marea Finala, insa cursul competitiei i-a transformat din buni prieteni si confidenti in aprigi rivali. In ajun de finala saptamanala, sageti competitionale zboara intre Catalin si Vladut. Oare cine va reusi sa fuga din calea nominalizarilor?

Rochia de mireasa reprezinta cea mai importanta alegere pentru o domnisoara care urmeaza sa se casatoreasca. Si cum decizia este, uneori, imposibil de luat, am apelat la sfatul unei specialiste. Bianca Dragusanu dezvaluie secretele rochiei perfecte de mireasa si le ajuta pe concurentele acestui sezon sa straluceasca in Marea Finala!

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 12 august 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free