Lavinia si Catalin, prietenie sincera sau interes?


catalin-lavinia-mpfm5-prietenie-interes

Rezumat si reluare MPFM5 din 29.07.2016, ora 11.15:

Catalin l-a felicitat pe Eduard pentru gratia fostei lui iubite. Tachinari cu substraturi suspecte intre Lavinia si Catalin?

Emilia a spus ca relatia dintre Lavinia si Catalin este bazata pe interesul de a ajunge in marea finala.

Emilia: “Relatia dintre Lavinia si Catalin este bazata pe interesul de a ajunge in marea finala”

Catalin: “Poti sa minti pe toata lumea, doar pe tine nu te poti mintii. As avea foarte multe lucruri de spus despre Emilia si Nicolae. Acum 2-3 zile am auzit cand Emilia ii spunea iubitului ei ca nu vrea sa ii ia numele daca se casatoresc, deoarece in cazul in care se despart ea nu vrea sa mai umble sa schimbe actele. Eu nu pot sa concep cum Emilia se joaca cu Nicolae! Il joaca pe degete ca sa ajunga la „cascaval” si el nu vede!” Nicolae: „Catalin fuge de raspundere, acuza pe toata lumea pentru a scapa de responsabilitati!”

Emilia: “Lavinia a stiut de la bun inceput ca pe mine ma poate inlatura usor din brigada. A incercat sa ma convinga sa o nominalizez pe Denisa deoarece o deranja! Se teme ca o voi detrona de pe locul doi, de aceea vrea sa ma elimine. A spus ca ii place sa se lupte cu cei mai puternici, dar ea i-a eliminat!”

Aici gasiti reluarea emsiunii Mireasa pentru fiul meu din 29 iulie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Salvează

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free