SOC! La scurt timp dupa Finala a sarit gardul!


mirela

Afla despre cine este vorba si ce s-a intamplat!

Eliminarea lui Ionut din competitia Mireasa pentru fiul meu a venit ca un trasnet pentru Loredana, care a sperat pana in ultima clipa ca iubitul ei va fi salvat.

Cei doi traiau cea mai recenta poveste de dragoste din casa Mireasa pentru fiul meu, dar si cea mai tumultoasa, deoarece Ionut si Loredana au fost implicati in multe conflicte si controverse.

Inainte de a parasi competitia, Ionut a afirmat: “Nu ma asteptam sa imi gasesc jumatatea atunci cand am venit. Cele mai frumoase momente din concurs le-am trait alaturi de Loredana. Cel mai frumos a fost cand m-a cerut de sot!”

Loredana: “Este mana destinului ca l-am cunoscut pe Ionut!”

La aflarea verdictului telespectatorilor, Loredana a rectionat. Concurenta a cerut sa fie lasata sa plece impreuna cu iubitul ei, dar acest lucru nu a fost posibil.

loredana-a-parasit-competitia-mpfm5
Loredana: “Stiam ca o sa se intample asta din moment ce ati adus familiile aici. Sa stiti ca sunt mai inteligenta decat voi. Sa se castige in emisiunea asta falsitatea, curvasaraia si asa mai departe. Sa se schimbe titlul emisiunii, sa se numeasca “Praduitor pentru mine”. Daca vreau sa castig, pot sa fac 30.000 euro in 5 luni daca plec in afara. Eu sunt mandra si demna si ma bucur ca am intrat in aceasta emisiune si mi-am gasit pe cineva cu care stiu ca am sa fac cinci copii frumosi! Nu am ce sa mai demonstrez pentru ca nu-mi mai doresc sa mai demonstrez nimic. Nu stiu daca am sa mai vreau sa raman in aceasta competitie!”

La scurt timp dupa terminarea Finalei, Loredana a sarit gardul pentru a-l urma pe Ionut.

loredana-a-sarit-gardul

Articol realizat de Raluca


2 comentarii la “SOC! La scurt timp dupa Finala a sarit gardul!”

  1. 2
    Mary Says:

    Ionut a meritat sa fie dat afara din emisiune ,nu merita sa fie salvat

  2. 1
    Bunicu Says:

    De ce plinge Vaida,mai are de plins cit au plins fetele din cauza ei,Îi pare rău după Ionut care nu ascultat ce ce au vrut cei din staf.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free