Mihaela regreta ruptura prieteniei cu Loredana


mihaela-sufera-dupa-despartirea-de-loredana-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 27.05.2016, ora 14:

Cuplurile rivale ies la atac! Adriana si Valentin le-au declarat razboi Mihaelei si lui Constantin! Mihaela, catre Valentin: “Baga-ti mintile in cap ca esti facut gramada!”

Constantin despre Valentin: “Cat de penibil poate sa fie!”

Un val necrutator de acuzatii s-au abatut asupra Loredanei si a lui Ionut! Relatia dintre cei doi a avut de suferit! Loredana: “Ionut, degeaba discut cu tine pentru ca a doua zi faci aceeasi greseala!”

Emilia si Nicolae au petrecut cateva zile frumoase in Dubai! Acestia au patruns in lumea seicilor bogati!

Ieri, Ionut si Loredana au fost pe punctul de a parasi definitiv competitia Mireasa pentru fiul meu, dar s-au intors doar la cateva ore. Mihaela a fost cea care a suferit cel mai mult la gandul ca Loredana a parasit competitia.

Dupa plecarea Loredanei. Mihaela a realizat ca a pus mult suflet in relatia de prietenie cu aceasta. Desi Mihaela a plans foarte mult, Loredana nu crede in sinceritatea ei.

Loredana: “Port o masca din momentul in care prietenia dintre mine si Mihaela s-a sfarsit!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 27 mai 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

2 comentarii la “Mihaela regreta ruptura prieteniei cu Loredana”

  1. 2
    Teodora Says:

    Mariana Pitesti,si eu sunt convinsa ca lacrimile ei aveau cu totul alt motiv nicidecum plecarea Loredanei.Dar s-a gandit ca nu ar fi rau daca s-ar folosi de ele ptr.un plus de imagine.Plangea parca era la priveghi.Nici daca s-ar desparti de C-tin nu cred ca ar plange asa!Desi la inceput mi-a placut infiriparea idilei dintre ea si C-tin,s-au schimbat atat de mult amandoi,in rau,incat nu ii mai agreez deloc. Sunt doi dusmanosi si culmea se cred cei mai buni la suflet.

  2. 1
    Mariana Pitesti Says:

    Plansul Mihaelei a fost doar pentru victimizare,aseara ii povestea lui Costica care au fost cauza lacrimilor ei din direct.Mihaela se gandea la mama ei si cat gandea mai mult,cu atat lacrimile ii ieseu mai multe.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free