Razboiul cuplurilor continua


razboiul-cuplurilor-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 20.05.2016, ora 11.15:

Clipe de panica in casa „Mireasa pentru fiul meu”. Ambulanta a fost chemata de urgenta, dupa ce lui Valentin i s-a facut rau.

Razboiul cuplurilor Valentin-Adriana si Nicolae-Emilia a continuat. Nicolae: “Valentin are replici pregatite impotriva noastra, dar le arunca la momentul nepotrivit! Mi s-a parut ironic atunci cand mama iubitei mele a intrat in direct, iar el a luat-o cu replici ca de la patron la angajat, cu „scumpa mea doamna”!”

Natasa a fost deranjata de discutiile concurentilor referitor la oferta facuta de sustinatoarea ei si a lui Catalin: “Cele mai importante sunt mesajele venite din afara care ne dau putere. Nu m-as fi asteptat niciodata la un asemenea gest. Am simtit o mica rautate din partea celorlalti in urma gestului sustinatoarei. Daca acum s-ar retrage marele premiu, nu stiu cati ar mai sta aici.”

Lavinia: “Oricare dintre noi ar fi fost in al noualea cer daca ar fi avut parte de o asemenea marinimie. Eu discutam cu logodnicul meu despre ce o sa facem cand o sa plecam. Vreau sa fac un copil imediat dupa ce iesim pentru ca este varsta si discutam despre cat o sa fie chiria la un apartament.”

Catalin nu este dispus sa accepte averea daruita de sustinatoare: “Ceva ce este gratis costa mai mult. Nu am vrut sa stric momentul, dar pentru mine a fost clar de cand a sunat si am spus ca nu voi accepta. Este al tau bunul pe care tu il muncesti si cel pe care il daruiesti.”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 20 mai 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free