Constantin: “Ceilalti concurenti ne pot face fata mie si Mihaelei doar atacandu-ne impreuna sau jignindu-ne!”


constantin-mpfm5-despre-adriana-valentin

Rezumat si reluare MPFM5 din 14.05.2016, ora 14:

Constantin in lacrimi la auzul glasului mamei lui!

Mama lui Constantin: “De afara se vede foarte urat. Fiul meu este provocat, el nu este copil rau. Nu l-am vazut sa vorbeasca urat. Ionut mi s-a parut un copil cuminte, dar acum de cand este cu Loredana l-a influentat in rau. Adriana si Valentin sunt avari si gelosi pe Mihaela si pe fiul meu! Nu exista prieteni in concurs ci doar aliati pentru a depasi anumite hopuri!”

Constantin: ”Plang pentru ca mama a fost jignita gratuit! Ceilalti concurenti ne pot face fata mie si Mihaelei doar atacandu-ne impreuna sau jignindu-ne!”

Mama Loredanei a venit in platoul emisiunii pentru a-si sustine fiica: „Fiica mea si Ionut se iubesc, dar parca sunt prea nebunatici!”

Tatiana a fost incurajata prin telefon de catre mama ei din strainatate.

Tatiana: „Tata locuieste la doua strazi de mine, dar nu s-a interesat niciodata de viata mea! Retraiesc clipe din trecut la fiecare conflict din casa.”

Ionut a cedat in fata presiunilor si a vrut sa recurga la un gest necugetat. Ionut a fost “urecheat” in direct de catre mama lui. Aceasta s-a aratat nemultumita de conduita fiului ei.

Mama lui Ionut catre Constantin: ”Ar trebui sa-l invatati cum sa se comporte, nu sa-i aruncati pastile!”

Vladut a primit si el vizita parintilor. Mama lui Vladut: “Catalin vrea sa strice prietenia fiului meu cu Liliana, dar nu va reusi! Vreau ca fiul meu sa spuna mereu ce are de spus, fara secrete si fara menajamente!”

Aici gasiti reluarea primei parti din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 14 mai 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free