Natasa: „Ma voi opune revenirii lui Florin si a Alexandrei in casa!”


alexandra-florin-mpfm5-au-ramas-in-competitie

Afla ce s-a intamplat cu cei doi si cine a mai intrat in cursa de eliminare.

Rezumat si reluare MPFM5 din 23.04.2016, ora 17:

Revedere emotionanta! Denisa si-a strans mama in brate pentru prima data de cand a intrat in competitie!

Denisa: “Cand a venit mama mea la teatru a incercat sa imi arate ca nu imi simte lipsa. Ea nu are AntenaPlay, iar la emisiune nu are timp sa se uite pentru ca este la munca. Tot ceea ce vede, vede pe grupul meu de sustinatori. Mama m-a avertizat sa fiu atenta la cei din jur! Intotdeauna m-a incurajat si m-a lasat sa imi iau propriile deciziile.Ii cer mamei iertare pentru momentele in care nu-i intelegeam sfaturile!”

Mama Denisei catre fiica ei: “Te-ai inscris in aceasta competitie si trebuie sa lupti pana la capat! Am avertizat-o pe fiica mea de la inceput ca Florin va ramane cu Alexandra! Intre fata mea si ultimul ei prieten era o diferenta de cinci ani. Lui nu ii placea ca ea danseaza!”

S-au facut din nou nominalizari. Concurentii care au intrat in cursa de eliminare au fost Vladut si Denisa.

La prima vedere, Adriana si Valentin MPFM 5 prezinta imaginea unui cuplu unit, insa ce se ascunde in spatele aparentelor?

Valentin catre Adriana: „Pentru tine conteaza extrem de mult imaginea ta si posturile in care te afli! De la un timp nu ne mai indreptam in directia potrivita!”

Din cauza faptului ca nu s-au pus de acord pe cine sa trimita in Dubai in locul lui Tudor si al doamnei Luiza, concurentilor li s-a luat dreptul de a mai primi inca 2 bilete, astfel in Dubai va merge doar Emilia si Nicolae.

Natasa: „Ma voi opune revenirii lui Florin si a Alexandrei in casa!”

Alexandra si Florin au fost votati sa ramana in competitie.

Aici –> reluarea emisiunii – partea a doua a Finalei Saptamanale Mireasa pentru fiul meu din 23 aprilie 2016, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free