Toti concurentii ramasi in concurs vor sa ajunga in tabloul final


natasa-mpfm5-vrea-in-tabloul-final

Rezumat si reluare MPFM5 din 22.04.2016, ora 11.15:

Tachinari caustice intre Denisa si Catalin! Concurentul spune ca Denisa este opusul femeii de care el ar putea fi atras! Denisa catre Catalin: “Eu am venit in competitie pentru un scop, dar tu ai venit doar pentru pomana!”

Catalin: “Mie imi place o femeie care sa nu fie atat de castratoare si virulenta. Vreau sa fie dragalasa, mai calda! Caut opusul mamei mele.”

Denisa: “Catalin nu are nimic din calitatile pe care le caut la un barbat!”

Prietenia dintre Loredana si Mihaela este deja de domeniul trecutului. Mihaela: “Loredana mi-a adresat jigniri de natura rasista! Cand am auzit ca se duce la cumparaturi am preferat sa evit orice discutie cu ea.”

Verisoara Mihaelei a intrat in legatura telefonica pentru a vorbi despre relatia de prietenie pe care Loredana si Mihaela au avut-o.

Competitia se apropie de final si toti cei ramasi in concurs vor sa ajunga in tabloul final, este de parere Natasa.

Natasa: “Toti ce care au ramas in concurs vor sa ajunga in tabloul final!”

Adriana: “Daca il voteaza pe Florin sa ramana in concurs, Lavinia se autoexclude din tabloul final!”

Catalin: “Florin ar putea face multi bani nu cu academia de agatat, ci cu ghicitul si prosteala! Ne analizeaza, ne vede minusurile, dar nu spune nimic! A ajuns la urechea lui ca o fata castiga si a ales sa spuna oficial ca formeaza un cuplu!”

Aici –> reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 22 aprilie 2016, ora 11.15m – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free