Mihaela, suparata ca tatal ei ii vede castigatori pe Florin si Alexandra


mihaela-mpfm5-suparata-pe-tatal-ei

Rezumat si reluare MPFM5 din 19.04.2016, ora 11.15:

Mihaela si Constantin si-au planuit cu mare grija viitorul impreuna.

Reprosurile propriului tata au iritat-o la culme pe Mihaela!

Mihaela: “Duminica seara mi-a fost putin rau si probabil ca in acel moment eram pe AntenaPlay. Tatal meu era suparat pentru ca mi-a transmis sa mananc si sa nu mai plang.”

Denisa: “Dupa gala de sambata am inceput sa nu-l mai suport pe Catalin!”

Florin: “Persoanele care il sustin pe Catalin sunt foarte putine. Doamna Dana era imposibil sa ma sustina pe mine pentru ca nu ma regasesc in dansa. Am exagerat si eu si nu imi place ce s-a vazut ieri.”

Adriana: “Am primit informatii de la teatru ca Florin o sa incerce sa ne induca ideea ca nu avem atat de multi sustinatori. Si chiar daca nu am avea cei mai multi sustinatori, ii avem pe cei mai de calitate. Concurentii ce il vor vota pe Florin sa ramana in competitie nu vor mai avea loc in Marea Finala!”

Catalin: “In primul sezon nu am jignit nicio fata. Au fost niste discutii cu o fata Andreea care intrase in conflict cu mama mea. De aceea nici acum nu vreau sa jignesc nicio fata. Tolerez replicile celor mai tineri ca mine deoarece eu am facut greseli mai mari la varsta lor! Denisa a avut intotdeauna rautati la adresa mea. Isi consuma energia degeaba, pentru ca langa Florin este Alexandra.”

Florin catre Valentin: “Adriana te-a adus unde este acum!”

Alexandra: “Catalin ne urmareste fiecare miscare, a ajuns sa ne numere pana si dumicatii!”

Aici –> reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 19 aprilie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free