Florin a dat cartile pe fata


florin-despre-liliana-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 20.04.2016, ora 14:

Lavinia isi doreste ca o data pe luna sa se renunte la regula 25, deoarece nu mai poate de dragul lui Eduard. Lavinia: “Nu mai pot de dragul lui Eduard! Vreau sa se renunte o data pe luna la regula 25!”

Orice actiune a lui Florin este privita cu suspiciune de rivalii sai! Incearca Florin sa execute un dans al declaratiilor, menit sa-i hipnotizeze pe ceilalti concurenti?

Adriana: “Florin incearca sa ne induca ideea ca avem de castigat doar daca ajunge el in Marea Finala!”

Florin: “Dupa ce voi pleca eu, prietenii de acum vor ajunge la scandal! Eu, de unul singur, am mai multi sustinatori decat Adriana si Valentin impreuna!”

Din afara competitiei, Florin si Marius au dat cartile pe fata! A exprimat Marius ideile pe care Florin le are, dar nu are curajul sa le afirme?

Florin despre Loredana: “Cateodata vorbeste prea mult!”

Florin despre fostul iubit al Lilianei: “Este cel mai barbat! Este o mare diferenta intre fostul iubit al Lilianei si pretentiile pe care ea le are!”

Marius despre Emilia: “Are o strungareata de zici ca-i Dunarea la Portile de Fier!”

In timp ce se aflau in afara competitiei,  Florin si Marius n-au iertat-o nici pe Natasa! Florin despre Natasa: “Am inteles ca astazi a cazut gardul cu ea!”

Aici –> reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 20 aprilie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free