Au abandonat competitia si acum regreta


florin-mpfm5-revine-in-competitie

Rezumat si reluare MPFM5 din 16.04.2016, ora 17:

In urma mai multor probe, Lavina si Eduard au castigat excursia la mare.

Adriana a avut parte de o reintalnire emotionanta cu mama ei, sora ei si o nepotica.  Doamna Maria, mama Adrianei: “Toti au iubit-o pe Adriana pentru ca a fost cea mai mica. Nu a fost niciodata atat de slaba.”

In urma unei scrisori venite la redactie, Adriana a ajuns la o concluzie. Ea crede ca fosta iubita a domnului lector, cu care concurenta a avut o relatie amoroasa, incearca sa se razbune pe ea.

Cu nici macar o saptamana in urma au abandonat competitia, iar acum Alexandra si Florin au dorit sa revina. Florin: ”Eu si Alexandra ne dorim sa ne intoarcem in competitie din postura de cuplu!”

Timp de o saptamana cei doi vor fi votati daca vor reintra sau nu ca si concurenti cu drepturi depline.

Aici –> reluarea emisiunii – partea a doua din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 16 aprilie 2016, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Au abandonat competitia si acum regreta”

  1. 1
    Teodora Says:

    Raj Kapoor,varianta romaneasca.Se pare ca este extrem de valoros ptr.staff din moment ce face ce vrea,pleaca atunci cand vrea (tot timpul a sustinut asta),se intoarce cand vrea ,se “cupleaza” cand si unde vrea.Florine,esti tare!Spune-le ca te intorci cu conditia sa plece toti sa ramai doar tu cu Alexandra.Nu mai este mult pana la finele competitiei,asa ca poate vi se permite sa locuiti impreuna in camera speciala!Si asa nu este un regulament STAS ptr. toti concurentii,el se schimba in functie de preferintele staffului ptr.unul sau un altul dintre concurenti,de regula,ptr. cel care aduce mai multe voturi.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free