Sexologul Bebe Mihaescu a analizat cuplurile din competitie


sexologul-bebe-mihaescu-la-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 15.04.2016, ora 14:

Bebe Mihaescu, sexolog, a fost invitatul emisiunii de dupa-amiaza. Specialistul Bebe Mihăescu le-a oferit concurentilor sfaturi pretioase pentru o relatie perfecta!

Bebe Mihaescu: “Femeia zvelta este lipicioasa, dar daca nu-i oferi ce isi doreste, te lasa! Senzualitatea partenerei este extrem de importanta pentru barbati!”

Primul cuplu analizat a fost cel dintre Mihaela si Constantin!

Bebe Mihaescu despre cuplul Mihaela-Constantin: “Cand privesti in ochii Mihaelei, dintr-o data te simti un fat frumos! Mihaela este foarte provocatoare, cu greu ii poti rezista! Constantin ar trebui sa isi ia zi de zi notite despre vestimentatia partenerei pentru a sti mereu ce il asteapta!”

Emilia si Nicolae a fost cel de-al doilea cuplu analizat de specialistul Bebe Mihaescu! Bebe Mihaescu: “Emilia i-a transmis deja lui Nicolae ca isi doreste mai mult din partea lui! Nicolae este genul de barbat care ofera siguranta si implinire!”

Emilia: “Credeam ca ma voi plictisi alaturi de Nicolae, dar mi-am schimbat total parerea cand l-am cunoscut cu adevarat!”

Un alt cuplu analizat de specialistul Bebe Mihaescu a fost cel dintre Ionut si Loredana! Desi abia au implinit o luna de relatie, cei doi isi traiesc din plin iubirea! Bebe Mihaescu: “Loredana este o femeie care stie sa se poarte cu un baiat de 20 de ani!!”

Ultimul cuplu analizat a fost cel al Adrianei si al lui Valentin. Bebe Mihaescu: “Adriana a demonstrat ca o femeie frumoasa si educata isi poate gasi un partener pe masura! Valentin este un artist si cand sufera, dar si cand este sanatos!”

Adriana a fost acuzata ca l-a despartit pe domn profesor, fostul ei iubit, de partenera lui de la aceea vreme!

Aici –> reluarea emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15.04.2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free