Marius, cuvinte dure la adresa cuplului Valentin-Adriana


marius-mpfm5-cuvinte-dure-la-adresa-lui-valentin-si-a-adrianei

Afla ce a avut de spus fostul concurent despre cuplul de pe primul loc in clasament.

Rezumat si reluarea MPFM5 din 13.04.2016, ora 14:

Cei noua concurenti care au plecat luni din competitia Mireasa pentru fiul meu au revenit astazi pentru a-si ridica bagajele si pentru a-si lua ramas bun de la cei prezenti.

Alexandru: “Nu am stat prea mult pe ganduri cand am ales sa plec si cred ca asta a fost alegerea buna pentru mine! Celor ramasi le urez multa bafata, succes si sa duca la bun sfarsit ceea ce au inceput!”

Nicoleta: “In acel moment cand am plecat m-am gandit la Tatiana. Celor ramasi vreau sa le spun sa fie puternici in continuare.”

Marius: “Vreau sa ii spun lui Valentin ca este un fals si un pervers. Este un simplu jucator de poker. Nu are atat de multi sustinatori asa cum crede el. Eu am fost panarama, dar macar am fost sincer.”

Tudor a spus ca va sustine cuplul Mihaela si Constantin din afara competitiei.

Atentia lui Catalin se concentreaza mai nou asupra Natasei! Concurentul a spus ca ea are un mic avantaj in fata Denisei!

De ziua iubitei lui, Nicolae a primit un dar special: o declaratie de dragoste emotionanta!

La ceas de seara, tensiunile dintre Adriana si Valentin s-au amplificat! Mancarea se pare ca ar fi fost marul real al discordiei! Adriana, catre Valentin: “Dramatizezi si exagerezi totul!”

Iritat de tensiunile dintre el si Adriana, Valentin si-a dat jos inelul de logodna!

Aici –> reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 13 aprilie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free