Un cuplu din casa Mireasa pentru fiul meu s-a despartit


colaj-cupluri-mpfm5

Afla despre cine e vorba.

Rezumatul si reluarea MPFM5 din 30.03.2016, ora 11.15:

Constantin o vrea pe vechea Mihaela inapoi: “Mihaela este prea buna la suflet si dupa aceea se loveste in ea din plin. Este prea permisiva! Era mai transanta la inceput, iti trebuia tupeu sa te bagi in seama cu ea.”

Pentru a demonstra ca sunt cei mai buni la dans, Mihaela si Constantin au facut o demonstratie in timpul emisiunii.

Clipele de veselie ale baietilor s-au transformat intr-o disputa intre rivali cand a sosit vremea curateniei.

Catalin: “Se face imparteala astfel incat sa fiu discriminat, apoi sunt facut cersetor! Pot considera ca o parte din banii mei de buget sunt la Cosmin! Simt in Cosmin o agresivitate in stare latenta! Daca l-as lua in serios, m-ar lovi!”

Tudor: “Catalin simte nevoie de atentia ce nu i-s a oferit niciodata!”

Dragostea, ranita grav de disputele dintre rivali! Iritat de controversele in care Lavinia este implicata, Eduard si-a apostrofat dur iubita!

Povestea de iubire dintre Marius si Nicoleta s-a incheiat brusc dupa doar doua saptamani!

Marius: “Nu am fost niciodata obisnuit sa mi se spuna ce sa fac. Nu se poate sa fim impreuna, aici nu pot sa ma indragostesc, nu e de mine. Oricum se acumulasera mai multe! Ea tot timpul este nervoasa si suparata, se gandeste numai la lucruri rele! Daca esti singur aici este mult mai bine!”

Nicoleta: “Nu pot accepta un barbat care se comporta precum Marius! Am incercat in aceasta perioada sa fie bine intre noi!”

Marius a fost sanctionat de Comisia de Decizie in urma limbajului colorat din ultima perioada. El a primit pedeapsa de a nu mai participa la urmatoarea petrecere din casa Mireasa pentru fiul meu.

Aici –> reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 30 martie 2016, ora 11.15 – partea I si partea a II-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free