Florin si Alexandra, iubire sau interes?


florin-alexandra-mpfm5-iubire-sau-interes

O iubeste Florin pe Alexandra?

Rezumatul si reluarea MPFM5 din 23.03.2016, ora 14:

Asezat in fotoliul argintiu, Marius a intrat in pielea Mirelei Boureanu Vaida, moderatoarea de la Mireasa pentru fiul meu! Marius si l-ar dori pe Serghei Mizil pe post de moderator al emisiunii matrimoniale Mireasa pentru Fiul Meu.

Amuzata de gluma facuta de Marius, intr-o discutie cu concurentii, Mirela a spus: “Eu daca as putea sa va votez, v-as vota, dar nu pot! Nici nu terminati cu mine sezonul. Eu plec si vine altcineva”

Dupa ce mai multi concurenti au intrebat cine va prezenta emisiunea in locul ei, Marius a intervenit: “Vine domnul Serghei Mizil sa prezinte emisiunea?”

Apropierile dintre Alexandra si Florin au prefatat o iubire ce nu s-a mai concretizat. Insa, cei doi au ramas in continuare extrem de apropiati. Florin, catre Alexandra: “Ma enerveaza gesturile tale de copii mici!”

Florin sustine ca o critica pe Alexandra cu bunatate si nu ar glumi niciodata pe seama ei!

Razboiul declaratiilor dntre Marius si Natasa a continuat! Concurenta a facut publice unele detalii despre Marius, care ar fi trebuit sa ramana secrete.

Natasa: “Marius mi-a marturisit ca ar putea fi tatic! Prin anumite afirmatii ale sale mi-a lasat impresia unui barbat agresiv!”

Florin: “Natasa trebuia sa pastreze orice secret impartasit de Marius, dar nu mai stie de ce sa se lege! Se afla pe locul 16 din 14!”

Aici –> reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 23 martie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free