Doi concurenti au intrat in cursa de eliminare


vot-strategic-mpfm5

Afla despre cine este vorba.

Rezumatul si reluarea emisiunii MPFM5 din 19.03.2016, ora 17:

Concurentii au luat decizii strategice. Regulile nominalizarilor s-au schimbat putin, iar concurentii au fost invitati sa-si prezinte optiunile. Ei au fost pusi in postura de a vota cate 2 concurenti, iar pentru prima oara in acest sezon, niciunul dintre ei nu a fost protejat de voturile celor de acasa.

In urma votului strategic, Ciprian si Tudor au intrat in cursa de eliminare! Telespectatorii vor avea la dispozitie o saptaman pentru a decide pe cine salveaza de la eliminare dintre cei doi concurenti. Atat Ciprian, cat si Tudor isi doresc sa paraseasca aceasta competitie.

Mihaela si-a revazut parintii pentru prima, dupa mai bine de 6 luni. Intalnirea a fost extrem de emotionanta. Parintii Mihaelei au spus ca il plac pe Constantin si si-au dat acordul ca cei doi sa faca nunta in aceasta competitie.

La ceas de seara si la un pahar, Marius a facut publice secrete picante din viata sa zbuciumata. Fapte nestiute nici macar de parinti au iesit la lumina.

Aici –> reluarea emisiunii – partea a doua a Finalei Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 19 martie 2016, ora 17 -partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free