Tudor se simte tradat


tudor-mpfm5-tradat

Afla de cine si de ce.

Rezumat si reluarea emisiunii MPFM5 din  17.03.2016, ora 14:

Mirela Boureanu Vaida este insarcinata cu al doilea copil, fiind deja mama unei fetite minunate. In ultima perioada, moderatoarea emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu” recunoaste ca a pus cateva kilograme in plus. Mirela: “Am inceput sa ma ingras!”

Catalin a initiat jocurile mintii! Concurentii cred ca acesta a venit cu o strategie bine pusa la punct de acasa. Ce scop real au avut intrebarile puse de Catalin concurentilor? Acest subiect a fost dezbatut in emisiunea impreuna cu doamna psiholog.

De cand a cunoscut-o pe Denisa, Tudor a vrut sa o vada si fara machiaj, iar acum viseaza la mai mult. Tudor a fost fermecat de posteriorul concurentei.

Tudor a incercat o apropiere de Cristina, insa concurenta nu si-a dorit sa fie mai mult decat amici. Deoarece Cristina nu a avut curajul sa-i spuna direct in fata lui Tudor ca nu vrea mai mult decat sa-i fie amica, Liliana a intrat pe fir si l-a lamurit pe concurent.

Tudor: “Ma simt tradat de doua persoane in care aveam incredere! Chiar ma bucuram si spuneam ca ne vom intalni si afara. De ce nu mi s-a zis acest lucru inainte de nominalizari? Tocmai acest lucru ma doare. Dupa spusele lor m-am simtit folosit! Ma certam cu camerele video, cu strainii, pentru ea!”

Aici –> reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 17 martie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free