Alexandra – “victima” lui Florin?


florin-alexandra-mpfm5

Rezumatul si reluarea emisiunii MPFM5 din 16.03.2016, ora 11.15:

Prezentatoarea celui mai indragit reality show matrimonial din Romania, „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1, solista vocala a Teatrului de Revista „Constantin Tanase” si cantareata, Mirela Boureanu Vaida a implinit astazi 34 de ani si s-a aratat a fi mai fericita ca oricand.

De luni, 14 martie, Loredana si Ionut au dau frau liber sentimentelor ce ii unesc.

Atitudinea Aexandrei fata de Florin a starnit diverse reactii in randul concurentilor! Alexandra, purtat pe aripile iubirii de o iluzie desarta?

Florin despre relatia cu Alexandra: “Vad ca lumea pune presiune pe noi sa formam un cuplu. Le spun ca nu o sa formam! Nu ma intereseaza cum este afara, pentru ca si eu am facut anumite lucruri afara! Nu trebuie sa-mi spuna mie lumea ce sa fac!”

Liliana: “Florin e mai matur si ar fi trebuit sa fie constient ca ea va picat urat in fata oamenilor. Eu nu m-as comporta asa cu un prieten, decat cu un iubit. Putea de la inceput sa o indeparteze sau sa aiba o anumita distanta daca stia ca nu va forma cuplu cu ea!”

Florin despre Alexandra: “E o fata care m-a respectat, a fost mereu finuta cu mine. Are lucruri care ma atrag pe mine! Mai tarziu cand vom iesi afara, poate ca vom forma un cuplu atunci.”

Florin: “Trebuie sa formez cu Liliana cuplu, ca sa fie toata lumea multumita?”

Lavinia despre Alexandra si Florin: “Se comporta ca un cuplu, dar el are orgoliul de a nu marturisi atunci cand vor ceilalti!”

Florin despre relatia cu Alexandra: “Nu stiu daca suntem indragostiti, dar simtim o apropiere mai mult decat normala!”

Niculina, mama Alexandrei, a dorit sa intervina telefonic pentru a-si da cu parerea despre relatia fiicei sale cu Florin: “Vrea sa ii multumesc lui Florin ca este alaturi de fiica mea si o sustine. Ce se vorbeste ca ar fi facut fata mea afara nu este nimic adevarat! Nu cred ca Alexandra a facut ceva! Nu barfeste pe nimeni! Daca este apropiata de el este ceva normal!”

Denisa: “Am simtit mici sageti din partea Alexandrei!”

Liliana: “Alexandra arata mai mult, dar Florin nu!”

Mihaela: “Valentin si Adriana au format un cuplu pentru ca au fost impinsi de la spate! Stiu tot despre povestea ei cu profesorul!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 16 martie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free