Conflict dur intre Nicoleta – doamna Virginica si Tatiana


tatiana-doamna-virginica-nicoleta-mpfm5

Afla ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM5 din 15.03.2016, ora 11.15:

De cand au pus pariul, Marius si Ionut cerceteaza cu atentie evolutia siluetei Lilianei.

Lavinia si Eduard s-au iubit cu foc in vazul tuturor.

Un conflict furtunos s-a declansat intre Nicoleta si Virginica! Tarziu in noapte, Nicoleta a solicitat interventia ambulantei!

Nicoleta: “De cateva zile m-am stresat foarte tare, m-a intepat inima, iar aseara mi-a amortit toata partea stanga. Am mai avut probleme cu inima, de cand am avut o depresie.”

Doamna Virginica: “Stateam in camera si mi s-a parut ca era mizerie. Am inceput sa matur si am ajuns in dreptul patului Nicoletei. Era covertura stransa si am pus mana sa o intind. In acest timp a venit Nicoleta si s-a luat de mine! Chiar imi doresc sa plec. Ea zice ca am ceva cu ea pentru ca nu a facut cuplu cu fiul meu.”

Tatiana catre doamna Virginica: “Daca nu va place cum ne aranjam paturile, puteti sa plecati!”

Doamna Luiza: “Tatiana si Nicoleta au fost foarte obraznice si cu mult tupeu fata de doamna Virginica! Astazi este prima data cand paturile Nicoletei si Tatianei sunt aranjate! De regula paturile Nicoletei si al Tatianei sunt vraiste, cu papuci si gunoaie pe langa ele!”

Emilia: “Desi doamna Virginica este o mama, Tatiana si Nicoleta tipa la ea si o fac nebuna!”

Nicoleta: “Emilia sufera de boala nebagarii in seama!”

Ieri, Valentin si Natasa au mers la cumparaturi. Impartirea cumpraturilor a aprins spiritele in casa Mireasa pentru fiul meu. Constantin: “Valentin a intrat intr-un con de umbra din care incearca sa scape prin orice mijloace!”

Nicoleta si Marius au avut parte de o cina romantica, de unde s-au intors mult mai apropiati. Marius: “Vreau sa formez un cuplu cu Nicoleta!”

Nicoleta si Marius au anuntat astazi formarea unui cuplu.

Loredana a cedat avansurilor lui Ionut! Dupa sase luni de cautari, Loredana a gasit dragostea lui Ionut!

Emilia: “Cand incerc sa-mi spun parerea, Nicolae imi spune mereu sa tac!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 15 martie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free