Familia Mireasa pentru fiul meu s-a marit


lavinia-finala-saptamanii-mpfm5-12-martie-2016

Rezumat MPFM5 din 12.03.2016, ora 17:

Cristina si Ciprian au primit cele mai multe nominalizari. Concurentii protejati au fost, la fete: 5. Lavinia, 4. Loredana, 3. Alexandra, 2. Liliana si 1. Adriana (Mireasa Saptamanii), iar la baieti: 5. Nicolae, 4. Catalin, 3. Eduard, 2. Florin si 1. Valentin (Mirele Saptamanii). Intre Florin si Valentin se afla in clasament la o distanta foarte mica de procente.

Nicu isi doreste si el sa plece in competitie, deoarece spune ca nu-si mai vede rostul acolo. La inceput a placut-o pe Liliana, dar nu s-a concretizat nimic cu ea. Acum Nicu o place pe Loredana, dar nici aceasta nu-i da sperante concurentului. Mama lui Nicu a venit in platoul emisiunii pentru a-i fi alaturi fiului ei.

O noua concurenta si-a facut aparitia in competitia Mireasa pentru fiul meu. Se numeste Denisa face 22 de ani in iunie si vine din Pitesti. Denisa a facut dansuri de societate.

Denisa: “Imi doresc foarte mult sa ma inteleg cu toti, insa baiatul care m-a atras cel mai mult este Florin.”

Sora Valentinei a intrat in direct pentru a o sfatui pe concurenta sa plece din competitie: “O rog pe sora mea sa iasa frumos pe poarta. Nu ii mai vad rostul in concurs. Nu ne intereseaza banii si nu ne-au interesat niciodata!”

Nicoleta si-a cerut din nou iertare parintilor pentru ca le-a ascuns faptul ca a facut videochat. Nicoleta: “Ma doare ca mama n-a venit astazi!”

Aproape 70% din telespectatori au votat ca Cristina sa intre in cursa de eliminare timp de o saptamana.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 12 martie 2016, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free