Unii pleaca, altii vin


concurenti-mpfm5

Afla cine si-a facut aparitia in competitie.

Rezumat MPFM5 din 27.02.2016, ora 14:

Desi a fost votata sa ramana in competitie, Maria a luat decizia de a pleca acasa, astfel ea a fost descalificat, urmand sa suporte consecintele ce decurg din contractul semnat la intrare.

Licitatia facute pentru cele doua pachete de tigari a creat o mare disputa in casa Mireasa pentru fiul meu. Castigatorii licitatiei au fost Valentina si Marius, care au platit peste 400 lei pentru un pachet de tigari. Acesti bani vor fi retinuti din Marele Premiu.

Valentina: “Ieri, cum au auzit ca se liciteaza pe banii din marele premiu, nimeni nu a mai vrut sa participe!”

Marius: “Ciprian a incercat sa para bunul samaritean, dar ne-a bagat pe noi, ceilalti, la inaintere! Eu dupa ce am castigat le-am impartit cu toata lumea!”

Tudor: “Daca eram afara il calcam in picioare pe Ciprian!:”

Luiza: “Daca nu il tineam pe fiul meu, acum nu mai eram aici! Doamna Virginica si fiul dansei au intrat aici cu un singur scop, de a fi victime!”

Concurentii au facut nominalizari. Baietii au numit baieti, iar fetele fete. Cei mai nominalizati concurenti au fost Cristina si Aurel, care au intrat in cursa de eliminare timp de o saptamana.

Fetele protejate au fost: Loredana, Liliana si Adriana, iar baietii protejati au fost: Ciprian, Nicolae, Eduard, Florin, Valentin.

Adriana si Valentin au iesit Mirii Saptamanii.

Catalin Movileanu, fostul concurent de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 1, a reintrat in competitie ca si concurent cu drepturi depline.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua a Finalei Saptamanale Mireasa pentru fiul meu din 27 februarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free