“E oarecum o sfidare fata de cei care se uita la Tv”


mara-banica-la-mpfm5

Afla ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM5 din 25.02.2016, ora 14:

Aurel si Valentina, cel mai longeviv cuplu din casa ”Mireasa pentru fiul meu”,  au intrat in colimatoriul telespectatorilor: ”Oamenii astia sunt bezmetici rau!”

Dorinta arzatoare a Valentinei si a lui Aurel de a parasi competitia ”Mireasa pentru fiul meu” a nascut suspiciuni in randul telespectatorilor, care i-au suspectat de incalcarea regulii 25.

La indemnul telespectatorilor, dar si pentru a elimina orice dubiu, Valentina a facut testul de sarcina! Rezultatul nu a fost insa o surpriza pentru cel mai longeviv cuplu de la ”Mireasa pentru fiul meu”, caci Valentina poarta de mult timp sterilet.

Mara Banica: “Nu mi se pare corect ce a facut Valentina. Ea a stiut fizic ca nu poate fi insarcinata, dar a acceptat sa faca testul de sarcina. E oarecum o sfidare fata de cei care se uita la Tv! In plus, pe pauza de publicitate, el ne-a sugerat sa spunem ca iubita lui este gravida! M-am prins care este strategia lor. Au vazut ca sunt pe un loc perdant! Eu cred ca el vrea sa iasa din competitie pentru ca ea sa nu il paraseasca! Ii e frica ca ea sa nu fie influentata in concurs.”

O noua disputa mama-fiu si-a facut aparitia intre Tudor si doamna Luiza.

Tudor: “Eu simt nevoia de atentie, de aceea ma comport asa! Nu sunt „Fat Frumos”, dar nici nu vreau sa formez un cuplu doar de dragul de a-l face!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 25 februarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free