Comisia de Decizie si-a spus cuvantul in cazul lui Ciprian si al doamnei Virginica


ciprian-doamna-virginica-mpfm5-sanctionati

Afla ce pedeapsa au primit cei doi.

Rezumat MPFM5 din 26.02.2016, ora 14:

Subiectul legat de viciul doamnei Virginica a continuat si pe emisiunea de la ora 14.

Liliana: “Doamnei Virginica ii convin aceste situatii tensionate, deoarece astfel arata ce fiu de isprava are. Fiind convins ca nu va primi ceea ce a cerut, Ciprian s-a razbunat pe noi! Din cate vad mamei lui ii convin situatiile acestea tensionate deoarece el pica precum un „super-fiu” care ar face orice pentru mama lui.”

Loredana: “Ciprian putea sa se gandeasca la sanatatea mamei sale si in 4-5 zile sa renunte la fumat! Ciprian si-a batut joc de toti concurentii! Ciprian nu poate sa stea fara propria mama, dar nici doamna Virginica nu poate trai fara el!”

Bunica Ioana: “Virginica plangea deoarece nu-si putea satisface viciul! Nu te poti lasa asa usor de acest viciu!”

Florin: “Nu trebuie sa judecam viciile celor din jur, dar cei care le au trebuie sa se controleze! Parintii trebuie sa se gandeasca la situatiile in care isi pun copiii atunci cand actioneaza! Cei care au fost ajutati de dansa, trebuiau sa ii intoarca favorul! Ciprian sufera din cauza actiunilor doamnei Virginica!”

Adriana: “Ciprian s-a razbunat pentru ca mama lui nu a primit ceea ce a cerut!”

Telespectatorii i-au criticat foarte dur pe Ciprian si pe doamna Virginica.

Marius: “Ciprian a fost singurul concurent care ne-a spus sa respectam regulile competitiei!”

De-a lungul competiției, Ciprian a avut o serie de iesiri necontrolate din cauza carora risca descalificarea din competitia ”Mireasa pentru fiul meu”.

Pentru a-si alina viciul concurentii au primit o propunere unica. Au fost pusi in situatia de a licita pentru 2 pachete de tigari, iar licitatia a inceput de la suma de 150 lei.

Ciprian si doamna Virginica au fost sanctionati de Comisia de Decizie. Incepand de luni, cei doi vor primi un buget comun de 150 lei pentru o saptamana si nu vor avea dreptul de a primi flori si cadoruri din partea sustinatorilor.

Aici gasiti reluarea emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 26 februarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free