“Retelele de socializare au luat “foc”…foarte multi oameni il sustin”


concurenti-noi-mpfm5Afla despre cine este vorba:

Scurt rezumat al emisiunii MPFM5 din 8.02.2016, ora 14:

La finala saptamanii trecute, Florin si-a inceput aventura pe taramul dragostei! Chiar si asa, el a devenit primul concurent nominalizat spre eliminare! Florin: “Lavinia este o femeie aroganta!”

Florin: „Dupa ce am intrat in casa nu mi-a picat bine ceea ce am gasit. Totul este legat de curatenie. Nu ma pot acomoda cu ceea ce este in casa.”

Marius, fratele lui Florin: „Am dorit foarte mult sa intru in direct pentru ca il simt pe fratele meu foarte dezamagit! Vreau sa ii transmit ca de cand a intrat in casa retelele de socializare au luat „foc”. Sunt foarte multi oameni care il sustin si il vor in continuare in casa. Vreau sa ii spun sa nu uite motivul pentru care a intrat, are sanse foarte mari sa castige.”

Marius este primul dintre cei sase concurenti care si-a inceput periplul pe taramul dragostei! Noul concurent a pus deja ochii pe una dintre fetele din competitie. Marius: “Vreau să o invit pe Loredana la o cina romantica!”

La ceas de seara, Mihaela i-a oferit lui Constantin clipe desprinse din basme, facandu-i o frumoasa declaratie de dragoste.

Do0amna Luiza si doamna Virginica au mers impreuna la cumparaturi! Cele doua mame au avut la dispozitie o ora pentru a umple cosurile cu provizii pentru toti concurentii! Virginica: „Nu am cumparat nici macar un sfert din ce aveam pe lista!”

Eduard: „Noi, baietii, suntem mandri de doamna Virginica! Ne asteptam la mai rau!”

Vladut este un alt concurent nou venit, care a trecut pragul competitiei in cautarea sufletului pereche! Concurentul a pus deja ochii pe una dintre fete! Vladut: “La inceput m-a atras Cristina, insa apoi am simtit ca aleasa este Liliana!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 8 februarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free