Florin MPFM5 vrea sa plece din competitie


florin-mpfm5-vrea-sa-plece-din-competitie

Afla motivele surprinzatoare, dar si pe ce fata a pus ochii.

Scurt rezumat al emisiunii MPFM5 din 8.02.2016, ora 11.15:

Vestea ca Mirela Boureanu Vaida este din nou insarcinata a luat prin surprindere pe toata lumea, iar fanii s-au aratat extrem de incantati de aceasta surpriza. Frumoasa prezentatoare a dezvaluit faptul ca in iulie nu va mai fi in emisiune, intrand in concediu maternal.

Desi a intrat de curand in casa Mireasa pentru fiul meu, Florin a fost nominalizat spre eliminare. Concurentul isi doreste sa plece din competitie: Am inteles ca nu am ce sa caut aici. Nu sunt pentru show-ul acesta! Cea mai ok mi se pare Loredana din toate punctele de vedere!

Florin nu se poate acomoda cu conditiile precare din casa Mireasa pentru fiul meu, motiv pentru care nu-si doreste sa mai ramana in competitie.

In vizita la socrii, Valentina a invatat sa hraneasca pasarile si porcii! Iubita lui Aurel a fost pusa la treburile gospodarile, unde s-a descurcat de minune.

Valentina: „Am invatat ce e mai important, sa iubesc, sa invat sa ascult si de altii, sa nu mai ranesc oamenii si sa ma las ajutata pentru ca lucrul acesta nu l-am acceptat niciodata. Nu am crezut ca sunt atat de sensibila!” Concurenta a mers si la biserica pentru a se ruga si a aprinde o lumanare pentru tatal ei.

Oana si-a deschis inima in fata lui Cosmin! C0ncurenta i-a facut iubitului ei o declaratie inedita de dragoste.

Baietii si-au facut din timp planuri pentru sosirea noului val de concurenti! Vechii concurenti le-au pregatit noilor veniti o primire presarată cu nominalizari!

De la multi kilometri distanta, Emilia i-a facut o declaratie de dragoste lui Nicolae.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 8 februarie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free