Afla de ce i s-a facut rau doamnei Virginica


ciprian-si-virginica-mpfm5-urmariti-de-razbunare

Scurt rezumat al emisiunii MPFM5 din 01.02.2016, ora 11.15:

Bianca, sora lui Cosmin, a trecut pragul competitiei.

La finala saptamanii trecute, concurentii au primit o sanctiune usturatoare. Timp de o saptamana, acestia sunt nevoiti sa traiasca doar cu fasole si orez.

Tot sambata, Florentina a fost eliminata din competitie, iar Natasa a fost votata sa ramana. Natasa crede ca Aurel a nominalizat-o.

Aurel s-a aratat deranjat de vesinicile nemultumiri ale Valentinei.

Dupa ce a aflat ca la 14 ani a avut o relatie cu o femei de 25 de ani, casatorita si cu copil, Oana nu mai vrea sa stie nimic din trecutul lui Cosmin.

Mihaela si Constantin nu pierd nicio ocazie de a-si arata iubirea. Mihaela: “Inspiratia mea este Constantin!”

Glumele dintre Lavinia si Eduard s-au transformat in reprosuri. Lavinia s-a aratat geloasa pe Cosmin, cu care Eduard isi petrece majoritatea timpului in Casa fetelor.

Lavinia: “Am nevoie de cineva care sa ma ridice si pe mine!”

Adriana este sigura ca Valentin ii va deveni sot.

Ciprian si doamna Virginica au intrat in colimatorul celorlalti concurenti. Ciprian a fost catalogat ca cel mai petrecaret concurent. Acestuia i s-a pus eticheta de betivul casei.

De ceva timp, Tudor nu-l mai suporta pe Ciprian.

Doamnei Virginica i s-a facut rau in emisiune, dupa ce concurentii au acuzat-o de falsitate atat pe ea, cat si pe fiul ei. Aceasta a cerut un calmant, pentru a-si reveni.

Didi, amicul lui Ciprian a intrat in legatura telefonica directa cu casa Mireasa pentru fiul meu: „Vreau sa ii spun doamnei Virginica sa nu se consume din cauza micilor neplaceri din casa. Ciprian este un baiat la locul lui, onest si care te poti baza pe el la nevoie.”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 1 februarie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free