Adriana si Mihaela au ajuns rivale, din bune prietene


mihaela-mpfm5-vs-adriana-mpfm5

Scurt rezumat al emisiunii MPFM5 din 20.01.2016, ora 11.15:

Valentina a aflat de o presupusa aventura a lui Aurel cu o fosta concurenta. Spinii geloziei au lovit adanc in inima Valentinei.

Constantin i-a oferit Mihaelei niste bijuterii unice, create manual cu ajutorul lui Ciprian.

Ieri, concurentii au luat pentru prima oara contact cu opiniile telespectatorilor. Unora dintre concurentii ”Mireasa pentru fiul meu” nu li se pare normal ca o parte dintre cei implicati in concurs sa-si prezinte la televizor problemele de familie. Credeti ca sunt concurenti care se folosesc de dramele trecutului pentru a urca in clasament?

Desi ea si Constantin formeaza un cuplu de mai bine de o luna, Mihaela nu reuseste sa uite iubirile trecutului si le-a povestit fetelor intamplari despre fostii ei iubiti.

Chiar daca au mers la munte pentru clipe de relaxare, cei 10 concurenti nu i-au uitat pe cei ramasi acasa, Mihaela nefiind deloc menajata. Ea a fost barfita de concurentii aflati la munte. Adriana despre Mihaela: ”Are un aer superior si arogant!”

Mihaela: „Adriana a spus despre mine ca am mancat un morcov nespalat, dar ea dupa ce se duce la toaleta nu se spala!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 20 ianuarie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free