Denisa a plecat din competitie


denisa-a-plecat-din-competitie-mpfm5

Scurt rezumat al emisiunii:

Dezvaluirile Adrianei despre relatia cu fostul iubit au cazut precum un trasnet asupra tuturor.

Echipa Mireasa pentru fiul meu a mers atat la familia lui Valentin, cat si la familia Adrianei pentru a le afla parerea despre cele intamplate in ultima saptamana.

Sora lui Valentin este in continuare alaturi de cei doi: „Il vad foarte indragostit pe fratele meu! Pot sa vina oricand acasa. Pentru ei concursul e castigat!”

Mama lui Valentin nu a avut tocmai aceeasi parere: “Atat cat fiul meu o iubeste inseamna ca e bine. Nu traiesc eu cu ea!”

Spre finalul interventiei, mama lui Valentin s-a aratat dezamagita de actiunile propriului fiu si a spus ca nu-l sustine in competitie.

Dramele trecutului l-au marcat profund pe Valentin.

Dupa dezvaluirile facute despre fostul iubit, Adriana i-a reprosat lui Valentin ca nu stie sa-i fie alaturi, comportandu-se ca un copil.

Ajunsi acasa la Adriana, cei din echipa Mireasa pentru fiul meu au vorbit atat cu cumnatul concurentei, cat si cu parintii acesteia.

Cumnatul Adrianei despre fostul iubit al concurentei: „Noi am stiut de aceasta relatie. Amenintarile fostului ei iubit au inceput din momentul in care ea a intrat in concurs! Ea a venit pentru un job, nu s-a gandit vreodata ca isi va gasi un iubit in cadrul acestei emisiuni!”

Mama Adrianei despre Valentin: „Ne place Valentin, chiar daca e de la tara si nu are pregatirea pe care o are fiica noastra! Daca era sa aleg in locul ei l-as fi ales pe Tudor!”

Despre fostul iubit al Adrinei, parintii acesteia au declarat: „Noi nu stiam cand a venit la noi, am zis ca e prieten! L-am chemat din mila! Am inteles de la fiica noastra ca statea asa pe unde apuca! Cu ce a incantat-o nu stiu! Cred ca i-a fost rusine sa ne spuna ca are o relatie cu el! Am ramas un pic socati ca nu ne-a spus!”

De asemenea, echipa Mireasa pentru fiul meu a mers si acasa la Eduard pentru a afla parerea mamei lui despre venirea lui Rozy in finala de saptamana trecuta. Desi Rozy a spus ca mama lui Eduard nu a fost de acord cu Lavinia, mama concurentului a spus: “„Niciodata nu am fost contra la deciziile fiului meu! Inainte ca Rozy sa vina in platou m-a sunat pe mine si de aceea i-am zis sa nu vina sa acolo pentru a nu da in Lavinia! Eu nu am tinut legatura cu ea, decat cu mama ei am mai vorbit! Imi pare bine ca fiul meu nu a dat curs discutiilor!”

Eduard a facut o dezvaluire socanta: Am fost arestat chiar la nunta surorii mele, la primarie!

Spre finalul competitiei, Denisa a primit verdictul concurentilor si al celor de acasa. Daca cei din casa au votat in proportie de 100% sa plece din competitie, peste 50% din cei de acasa au vrut ca ea sa ramana. Facand o medie intre raspunsuri, Denisa a plecat din competitie, cu peste 70% raspunsuri negative.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul din 16 ianuarie 2016, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free