Va reusi Denisa sa-i cucereasca inima lui Tudor?


denisa-mpfm5

Scurt rezumat al emisiunii:

Denisa a intrat in competitie la sfarsitul saptamanii trecute si isi doreste sa-l cunoasa mai bine pe Tudor, barbatul pentru care a intrat in acest show. A trait o poveste de dragoste tumultuoasa timp de doi ani de zile, iar acum a e hotarata sa-i cucereasca inima lui Tudor.Va reusi sa-i cucereasca inima lui Tudor? Afla aici ce a facut Denisa in primele momente petrecute in competitie.

A intrat in casa Mireasa pentru fiul meu pentru a-i cuceri inima lui Tudor, insa in prima seara cei doi au avut un schimb de replici mai…acid. Mai exact, Tudor si doamna Luiza i-au cerut fetei sa nu vorbeasca cu persoanele din competitie cu care ei au o relatie mai tensionata. Prima seara petrecuta in competitie, i-a adus Denisei primele lacrimi! Afla aici de ce s-a suparat fata.

Dupa ce Lavinia si Crina au petrecut o saptamana de vis in camera speciala, acum Valentina si Mihaela le vor lua locul, beneficiind si ele de tratamentul special.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 11 ianuarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free