Denisa a intrat in casa Mireasa pentru fiul meu


tudor-mpfm5-denisa-admiratoare

Scurt rezumat al emisiunii:

Aseara, baietii au petrecut pe cinste, dar nu alaturi de iubitele lor, ci impreuna cu cateva ispite! Concurentele au vazut imagini picante si atingeri interzise de la petrecerea baietilor.

Actiunile lui Aurel de la petrecerea de aseara au facut-o pe Valentina sa se indoiasca de fidelitatea lui! Concurenta a facut o criza de gelozie in direct, dupa care ea si Aurel si-au adus reprosuri dure unul altuia.

Denisa, admiratoarea lui Tudor, a venit tocmai din Targu Jiu pentru a-l intalni pe concurent! Cei doi au avut parte de o prima intalnire emotionanta. Denisa a intrat in casa Mireasa pentru fiul meu, dar nu ca si concurent cu drepturi depline inca.

Nicolae a primit sansa de a petrece un weekend prelungit impreuna cu Emilia, insa nu toti concurentii si-au dat acordul in privinta plecarii lui. Natasa si Loredana au fost cele care s-au opus sansei lui Nicolae de a fi alaturi de iubita lui timp de cateva zile in afara competitiei.

Aici gasiti reluarea emisiunii – prima parte a Finalei Saptamanale Mireasa pentru fiul meu din 9 ianuarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free