Nicolae o asteapta inapoi in competitie, dar multi nu o mai vor deloc in casa


emilia-mpfm5-din-chisinau-nicolae-casa-mireasa-pentru-fiul-meu

Afla cine nu o mai doreste pe Emilia concurenta in casa Mireasa pentru fiul meu si de ce.

Scurt rezumat al emisiunii:

Surpriza de proportii la trecerea dintre ani, in casa “Mireasa pentru fiul meu”. Liliana a fost ceruta in casatorie de un barbat cunoscut, iar raspunsul ei afirmativ nu a intarziat sa apara.

O portie de mancare a aprins flacara discordiei intre Cosmin si Tudor. Cosmin: “Doamna Luiza mi-a aruncat priviri ostile!”

Actiuniile concurentilor de la cumpana dintre ani au starnit dezbateri intense! Intra aici pentru a afla cu ce impresii au ramas baietii dupa petrecerea de Revelion.

Concurentii si-au exprimat rand pe rand dorintele si sperantele pe care le au de la 2016.

Valentina si Aurel isi doresc in continuarea sa plece din competitie.

Astazi, Nicolae si-a revazut iubita pentru prima oara in 2016.

Cu ocazia implinirii unei luni de relatie, Emilia i-a facut o declaratie de dragoste lui Nicolae prin Skype din Chisinau. Nicolae a fost cuprins de emotii la vederea chipului iubit al Emiliei.

Cat timp a stat acasa, Emilia a urmarit Antena Play non-stop si a fost avertizata si cu privire la anumiti concurenti. Emilia: “Liliana m-a barfit mereu, este invidioasa pe mine!”

Emilia: “Loredana sa stie ca Nicolae este doar al meu!”

Emilia a fost pusa la zid de mai multe concurente. Desi Nicolae asteapta cu nerabdare intoarcerea Emiliei, mai multe concurente nu o mai vor in casa.

Lavinia a fost cea mai votata concurenta pentru a ocupa camera speciala. Ea a dorit sa o aleaga pe Crina, pentru a petrece timpul impreuna. Cele doua concurente se vor bucura timp de o saptamana de un tratament VIP in camera speciala.

Distractia fetelor in miez de noapte nu a fost pe placul mamelor.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 4 ianuarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free