Eliminarile continua


eliminari-mpfm5

Afla cine a intrat in cursa de eliminare,

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii au facut nominalizari.

Tudor si Aurel s-au luptat pentru castigarea ultimei probe in cursa spre Dubai, dar fara succes. Cei doi concurenti vor continua incercarile marti.

La finala saptamanii trecute, doamna Mioara, bunica lui Aurel, a parasit competitia! Pentru a nu pierde beneficiile materiale acumulate pana acum de catre doamna Mioara, Aurel a mai primit sansa de a o inlocui pe bunica lui cu mama sau o matusa. Din pacate, doamna Mimi, mama lui Aurel nu a putut veni in competitie, insa Mirela, sora concurentului, a venit pentru a-i incuraja pe el si pe Valentina. Mirela va petrece o noapte in casa Mireasa pentru fiul meu.

In clasamentul concurentilor protejati au fost, la baieti: Aurel, Eduard, Nicolae si Valentin, iar la fete: Adriana, Emilia, Lavinia, Liliana si Valentina.

Deoarece Alexandru a incalcat regula de la nominalizari si a vorbit despre nominalizarea lui, el a intrat automat in cursa spre eliminare, impreuna cu Mihaela, care a primit multe nominalizari si care nu s-a aflat printre fetele protejate. Alexandru si Mihaela sunt in cursa spre eliminare pana joi, 24 decembrie, timp in care pot fi votati.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua a Finalei Saptamanale Mireasa pentru fiul meu din 19 decembrie 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free