Un val de reprosuri la adresa Mihaelei


adriana-mpfm5-despre-mihaela

Scurt rezumat al emisiunii:

Florentina si Tudor au mers in casa baietilor pentru a discuta ca intre iubiti, unde au avut la dispozitie 2 ore de a petrece timpul impreuna.

Recent, razboiul dintre Lavinia si Valentina a atins apogeul. Valentina banuieste ca Lavinia se foloseste de subtilitati pentru a crea suspiciuni in relatia ei cu Aurel. Lavinia s-a simtit persiflata de ironiile Valentinei.

Situatia incerta dintre Mihaela si Constantin a starnit numeroase controverse la adresa concurentei.

De curand, Mihaela s-a confruntat cu un val de reprosuri fara precedent. Valentin a spus ca Mihaela nu a avut o parere buna despre Constantin la inceputul competitiei.

Prieteniile ce se conturau la inceputul competitiei au devenit istorie. Conflictele dintre concurenti au starnit reprosuri intre Aurel si Valentina. Aurel este convins ca Mihaela a vorbit urat despre el si Valentina la inceputul competitiei. Disputele cu Mihaela, i-au adus pe Aurel si Valentina in pragul despartirii.

Prietenia dintre Adriana si Mihaela s-a transformat intr-o crancena rivalitate.

Adriana: “Mihaela este ipocrita! Una spune in fata, alta face pe la spate!”

Tudor si Florentina sunt din ce in ce mai apropiati. Desi de multe ori parea ca a renuntat, Tudor incearca din nou sa o cucereasca pe Florentina.

Constantin se simte amagit de Mihaela.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 decembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free