Oana si Cosmin, probleme in Paradis


oana-cosmin-mpfm5

Scurt rezumat al emisiunii:

102 zile s-au scurs de la debutul sezonului 5 Mireasa pentru fiul meu.Atat fetele, cat si baietii singuri si-au exprimat dorintele cu privire la cum ar trebui sa arate partenerul ideal.

A inceput castingul pentru noii concurenti din februarie. Inscrierile se fac completand formular online de pe www.mireasapentrufiulmeu.ro sau sunand la numarul 0728.728.913.

Concurentii singuri se gandesc deja la cei care vor veni in februarie.

Desi o curteaza de 3 luni, Mihaela nu se lasa asa de usor cucerita de Constantin. Chiar daca au avut parte de mai multe momente intime (atingeri, muscaturi si sarutari tandre) cei doi nu formeaza un cuplu.

Dupa sarutul dintre ea si Constantin, Mihaela a varsat lacrimi amare.

Mihaela il fierbe pe Constantin la foc mic: “Inainte eram amici, iar acum suntem prieteni!”

Adriana: “Loredana ii este prietena Mihaelei, dar nu stiu daca este valabil si invers!”

Desi a format un cuplu cu Nicolae, Emilia inca este chinuita de temeri. Este Emilia nesigura pe sentimentele lui Nicolae?

Cosmin si Oana au intampinat probleme de comunicare. Cosmin a fost acuzat ca este prea distant in relatie, asa cum s-a intamplat si in relatia cu Crina. Repeta Cosmin greselile trecutului?

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 15 decembrie 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free