Mihaela le-a declarat razboi lui Eduard si Laviniei


mihaela-mpfm5-le-a-declarat-razboi-lui-eduard-si-laviniei

Scurt rezumat al emisiunii:

Doamna Mioara este revoltata de modul in care o trateaza Eduard. Natasa a devenit aliata Mihaelei in razboiul cu Eduard!

Lavinia a avertizat-o pe Oana ca intentioneaza sa o tina la distanta. Oana a fost revoltata de atitudinea Laviniei fata de ea si le-a spus fetelor ca o va nominaliza pana cand o va elimina din competitie.

Constantin: “Eduard a urmarit-o intens cu privirea pe Mihaela”

Mihaela le-a declarat razboi lui Eduard si Laviniei! Care vor fi consecintele?

La finala saptamanii trecute, Emanuel a sarit gardul! Actiunile lui l-au adus pe patul de spital. Cu aceasta ocazie, mama lui a venit de la mare departare pentru a-i fi alaturi.

Cosmin le-a spus baietilor povestea lui de viata. O copilarie cumplita l-a marcat profund pe Cosmin! Nu avea ce sa manance si nici unde sa se odihneasca. Cosmin: “Mancam tarate pentru a nu muri de foame!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 8 decembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

2 comentarii la “Mihaela le-a declarat razboi lui Eduard si Laviniei”

  1. 2
    Kati Says:

    Aceasta Mihaela este o ?\”matroana” care are relatii cu musulmanii este po prefacuta se foloseste de prostul de Constantin ca sa nu fie data afara din concurs .Planul sau este sa ciupe ceva bani si sa mearga la amantul ei.Doamne cand o vad parca vad vrajitoarele din povesti

  2. 1
    Mary Says:

    Sa-i fie rusine Mihaelei ,ea nu-i ajunge nici la degetul cel mic Laviniei.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free