Dupa eliminarea Anei-Maria, Stefan vrea sa plece din competitie


stefan-mpfm5-vrea-sa-plece-din-competitieCe parere aveti de decizia lui Stefan de a parasi competitia?

Scurt rezumat al emisiunii:

Tensiunile dintre fete s-au amplificat! De ziua Marii Uniri, concurentii au fost dezbinati de rivalitati. Discordia dintre fete a fost alimentata de disputele provocate de administrarea bugetului de cumparaturi. Lavinia versus Mihaela si Valentina: Batalia pentru suprematie?

Mihaela a fost acuzata de Lavinia ca afiseaza un aer de superioritate fata de ea.

Lavinia: “Le-am vorbit frumos fetelor, dar am fost jignita cumplit!”

Sambata, Mihai a parasit competitia,, dar inainte de a fi eliminat, acesta a dat glas nemultumirilor ce il apasau. In primul rand, Mihai a spus despre Valentin ca este cel mai fals concurent si nu-si explica de ce este atat de votat.

La finala saptamanii trecute, dupa eliminarea lui Mihai, concurentii au avut de luat o decizie de maxim importanta – sa o protejeze pe Ana-Maria, concurenta aflata pe ultimul loc. Din pacate, Constantin a condamnat-o pe Ana-Maria la eliminare, prin refuzul lui de a o proteja pe concurenta.

Eliminarea iubitei l-a aruncat pe Stefan in bratele disperarii! Stefan nu intelege cum de s-a intamplat ca iubita lui sa fie eliminata, iar acum isi doreste sa paraseasca si el competitia ”Mireasa pentru fiul meu”.

Stefan este de parere ca unii concurentii sunt favoritzati in detrimentul celorlalti.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 2 decembrie 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Dupa eliminarea Anei-Maria, Stefan vrea sa plece din competitie”

  1. 1
    Mary Says:

    Sa se duca acasa mai repede si asa sunt prea multi.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free