Ce se intampla intre Emilia si Nicolae


idila-nicolae-emilia-mpfm5I-ati vedea impreuna?

Scurt rezumat al emisiunii:

Ori de cate ori au avut ocazia, Adriana si Loredana au marturisit ca sunt prietene bune, insa acum relatia dintre ele a fost pusa la incercare. Mai exact, Loredana si Tudor au pus la cale o farsa, insa lucrurile n-au mers bine: Loredana a planuit sa dea de banuit ca ar fi sarit gardul. Adriana s-a aratat extrem de afectata de gluma…”nesarata”

Inscriptia misterioasa descoperita in casa a starnit valva printre concurenti, iar acestia au incercat sa o descifreze. Unele voci au spus ca ar fi vorba despre Valentina si Ciprian, altele despre Virginica si Ciprian, care ar fi vizati de catre toti cei din casa de nominalizarile spre eliminare.

A suferit enorm atunci cand a fost indragostita de un bărbat nepotrivit, insa acum pare sa rasara soarele pe strada ei. Emilia si Nicolae au petrecut tot mai mult timp impreuna si, mai mult decat atat, el i-a daruit un inel simbolic.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 27 noiembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free