Emilia, tradata de prieteni sau tradatoare?


emilia-mpfm5-acuzata-de-interes

Scurt rezumat al emisiunii:

Pamfletul lui Emanuel a destramat stransa prietenie dintre Emilia si Adriana. Saptamana trecuta, Valentin i-a reprosat Emiliei ca nu a fost o prietena devotata. Concurenta a fost acuzata ca se apropie doar de concurentii aflati pe podium. Emilia a fost deasemenea acuzata ca intoarce armele impotriva prietenilor cand nu-i mai sunt utili.

Emanuel a jurat ca o va apara mereu pe Emilia.

Zilele trecute, Valentin si Adriana au primit cadouri insemnate din partea sustinatorilor. Cuvintele lui Valentin nu au fost pe placul Adrianei, de aceea a dorit sa-l puna la punct.

Tensiunile dintre fete ating cote alarmante. Nicio miscare nu scapa necercetata, iar Emilia si Liliana s-au criticat reciproc.

Mirela a inspectat Casa Baietilor, unde nu a gasit deloc curatenie. Dezordinea din Casa Baietilor a aprins spiritele intre ei. Problemele bugetare au aprins flacara rivalitatii. Administrarea bugetului i-a adus pe baieti in impas.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 24 noiembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a, partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free