Loredana si Emilia au avut un nou schimb dur de replici


loredana-vs-emilia-mpfm5

Scurt rezumat al emisiunii:

Dupa ce Liliana si prietenele sale au marturisit ca se vor razbuna dupa ce mai multe persoane au nominalizat-o pe Cristina, unele voci din casa au spus ca relatiile dintre concurenti sunt influentate de pozitia in clasament. De asemenea, unii dintre baieti sunt de parere ca eliminarea Cristinei este iminenta.

Florentina s-a aratat dezamagita de faptul ca ar putea fi criticata de faptul ca nu se mai intelege bine cu doamna Luiza siĀ  Tudor, iar Liliana a tinut sa o linisteasca spunandu-i ca telespectatorii vad perfect ceea ce se intampla in casa. Din pacate, insa, doamna Luiza s-a simtit atacata, astfel ca a izbucnit un nou schimb dur de replici intre ea si Liliana.

O noua zi, o noua cearta in casa Mireasa pentru fiul meu. Loredana si Emilia au avut un alt schimb de replici, dupa ce a izbucnit un scandal intre Alexandru si Emanuel. Cele doua concurente s-au acuzat reciproc ca vorbesc cu lavalierele inchise, iar Eduard si-a exprimat dorinta ca acestea sa fie pedepsite.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 20 noiembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free