Cristina a fost votata de public sa plece din competitie


cristina-mpfm5-votata-sa-plece

Scurt rezumat al emisiunii:

Cristina, concurenta din cursa spre eliminare, si-a luat ramas buni de la ceilalti concurenti, apoi a asteptat in camera de confesiuni verdictul publicului.

Concurentii protejati de saptamana aceasta au fost la fete: Adriana, Emilia, Lavinia, Liliana si Valentina, iar la baieti: Eduard, Emanuel, Tudor si Valentin. Chiar daca cei publicul a votat ca Cristina sa plece, concurentii protejati, mai putin Emanuel, au renuntat la o suma de bani pentru a o salva pe Cristina de la eliminare.

A inceput razboiul intre Loredana si Emilia! Cine are cele mai puternice arme si cea mai buna strategie?

Vizita unei fete indragostite i-au pus pe jar pe baietii care au iubite in competitie! Din fericire totul a fost doar o gluma, pentru ca Aurel a dorit sa o ceara in casatorie pe Valentina, cu ocazia implinirii a doua luni de relatie. Surpriza nu a fost una tocmai reusita, caci doamna Mioara a lesinat, avand nevoie de ingrijiri medicale de la SMURD.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua a Finalei Saptamanale Mireasa pentru fiul meu din 21 noiembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free