Emilia s-a apropiat de Lavinia


emilia-mpfm5--s-a-apropiat-de-laviniaDe ce credeti ca Emilia s-a apropiat de Lavinia?

Scurt rezumat al emisiunii:

Liliana si Florentina sunt bune prietene si se comporta mai ceva ca doua surori. Cele doua concurente au fost surprinse imbratisate in pat. Fiind foarte dragastoase una cu cealalta, acestea au primit avertizarea staff-ului.

Alexandru nu renunta la ideea de a-si gasi jumatatea in Casa Mireasa pentru fiul meu si a incercat sa o curteze pe Liliana.

Doamna Virginica l-a rugat pe Ciprian sa-i spuna Oanei sa-i inapoieze bratara oferita in dar.

Stefan s-a infuriat pentru ca a fost nevoit sa il astepte din nou pe Emanuel. Acesta din urma sustine ca nu a dorit sa mearga in Casa fetelor deoarece ii era rau! Ștefan, nervos pe Emanuel: “Se plangea ca ii este rau cu zambetul pe buze!”

Nominalizarile primite de Cristina le-au divizat pe fete! Lavinia a fost considerata vinovata de intrarea Cristinei in cursa spre eliminare.

Adriana s-a aratat foarte dezamagita de faptul ca Emilia s-a aliat cu Lavinia. Adriana: “Ma doare ca Emilia s-a apropiat atat de repede de Lavinia!”

Adriana sustine ca Lavinia va incerca intotdeauna sa influenteze un grup cat mai mare de persoane.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 noiembrie 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Emilia s-a apropiat de Lavinia”

  1. 1
    Mary Says:

    si a fost in castig ,saptamana aceasta a fost protejata.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free