Duminica magnifica alaturi de Daniela Crudu si Cezar Ouatu


emilia-cezar-ouatu-liliana-mpfm5Afla ce s-a intamplat.

Scurt rezumat al emisiunii:

Cristina a primit ieri cele mai multe nominalizari din partea concurentilor. Astazi s-au deschis plicurile si s-au citit concurentii protejari, dar nu in ordinea locurilor ocupate. Baietii protejati au fost: Aurel, Eduard, Emanuel si Valentin. Fetele protejate au fost: Valentina, Liliana, Lavinia, Florentina si Adriana. Avand in vedere ca nu a fost protejata de public, Cristina a intrat in cursa de eliminare.

Daniela Crudu si Cezar Ouatu au fost invitatii speciali ai Duminicii magnifice de astazi. Ei si-au ales cate 2 concurenti, cu care au trecut impreuna prin probe inedite. Daniela Crudu a ales sa joace cu Emanuel si Aurel, iar Cezar Ouatu a decis sa le ia in echipa lui pe Emilia si Liliana.

Cezar Ouatu si fetele din echipa lui au castigat intrecerea din aceasta editie. Premiul a fost un voucher in valoare de 1000 lei cu care sa mearga la cumparaturi in mall. Emilia si Liliana au primit dreptul de a mai chema pe cineva alaturi ele.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 15 noiembrie 2015, ora 17.30 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Duminica magnifica alaturi de Daniela Crudu si Cezar Ouatu”

  1. 1
    3transcription Says:

    3homogeneous…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free