Cosmin versus Valentin


cosmin-vs.valentin-mpfm5Cum comentati?

Scurt rezumat al emisiunii:

Dupa ce Emanuel a starnit discutii aprinse printre fete, dupa ce a criticat-o pe Emilia, o noua cearta a izbucnit. Deoarece Cosmin a fost partas la glumele lui Emanuel, acum trage ponoasele. Cosmin este de parere ca acuzatiile la adresa lui Emanuel sunt nefondate. Pamfletul lui Emanuel, l-a bagat pe Cosmin in gura lupului!

O noua disputa a avut loc intre Cosmin si Valentin, Cosmin spunand ca iubitul Adrianei nu este privit bine de concurenti, mai ales de baieti. Cosmin, despre Valentin: “Nimeni nu vorbeste cu el! A vrut sa-mi fie prieten, dar nu l-am accepta!”

Sunt impreuna de putin timp, dar Valentina nu suporta gandul ca iubitul ei ar putea fi interesat de alta femeie. Dupa ce Aurel a spus despre sora lui Alexandru ca arata bine, Valentina a izbucnit si a avut un schimb dur de replici. Concurenta n-a putut tolera atitudinea iubitului ei! Afla aici ce a nemultumit-o!

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 13 noiembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free