Emanuel i-a facut declaratii Emiliei


emanuel-mpfm5-i-a-facut-declaratii-emilieiCredeti ca Emanuel s-a indragostit de Emilia? I-ati vedea impreuna?

Scurt rezumat al emisiunii:

Dupa ce Loredana s-a aratat intrigata de faptul ca nu a primit niciun cadou din partea sustinatorilor, chiar daca au trecut mai bine de doua luni de la debutul show-ului, Emilia a izbucnit in lacrimi. Concurenta a fost deranjata de faptul ca a fost acuzata ca s-a victimizat pentru a primi mici atentii, din partea fanilor.

Sfarsitul de saptamana a fost unul deosebit pentru membrii echipei castigatoare in urma scenetelor de Halloween, pentru ca au mers intr-o mica excursie la Bran. Printre cei norocosi s-au numarat Lavinia si Eduard, care au aflat ca parintii lor le sustin relatia si, mai mult decat atat, ca pastreaza legatura telefonic.

La scurt timp dupa ce s-au intors de la Bran, Emilia si Emanuel s-au apropiat mai mult ca niciodata, iar el i-a facut mai multe declaratii concurentei. Emanuel, catre Emilia: “Esti superba!”

Emanuel s-a aratat interesat sa o cunoasca si pe mama concurentei. Emanuel i-a spus Emiliei ca este frumoasa si, mai mult decat atat, ca adora faptul ca este copilaroasa. Se naste o noua idila!?

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 10 noiembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free