Emanuel a parodiat o discutie dintre Emilia si Liliana


liliana-emanuel-mpfm5Ce parere aveti?

Scurt rezumat al emisiunii:

Chiar daca au trecut 2 luni si ceva de la intrarea in competitie, discutiile aprinse dintre Aurel si Valentin nu au contenit. De aceasta data, insa, marul discordiei a fost numarul de like-uri adunat la scenete. Mai exact, Aurel i-a reprosat lui Valentin ca nu stie sa piarda dupa ce a avut mai putine aprecieri decat isi imagina.

In urma schimbului dur de replici pe care l-au avut ieri, in timpul emisiunii, Emilia si Natasa s-au certat aprig. In timp ce Natasa sustine ca Emilia nu-si poate controla nervii si trece de la o stare de spirit la alta, Emilia este de parere ca este criticata prea dur.

A vrut sa fie în centrul atentiei si a parodiat o discutie intre Liliana si Emilia, care si-au povestit problemele pe care le-au avut cu fostii. Comportamentul lui Emanuel a fost criticat dur de fetele in speta. Liliana a spus despre el ca este afectat de traumele copilariei, el avand un tata foarte agresiv.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 11 noiembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free