Florentina, nevoita sa aleaga intre prietene si Tudor?


florentina-mpfm5-finala-saptamanii

Scurt rezumat al emisiunii:

Mirela Boureanu Vaida a transmis un mesaj emotionant dupa tragedia din Club Colectiv. Un concert dintr-un club bucurestean s-a transformat intr-o tragedie fara precedent. Bilantul victimelor este cutremurator: 27 de morti si 146 de raniti. Cateva artificii au pornit infernul in timpul spectacolului. In isteria generala, multimea s-a napustit spre usa. Oamenii au cazut gramadă unii peste altii, iar cei care au supravietuit au calcat pe cadavre ca sa iasa. Echipajele de salvare au dat peste un tablou terifiant.

Mirela Boureanu Vaida a fost surprinsa in lacrimi, in urma tragediei petrecute azi-noapte in clubul din Bucuresti.

Concurentii au facut nominalizari. Majoritatea concurentilor i-au numit pe Tudor si pe doamna Luiza, mai putin acestia din urma care l-au propus spre eliminare pe Emanuel.

Domnul Cristi, tatal lui Tudor, a venit in platoul emisiunii pentru a-si sustine familia.

Natasa si Loredana au avut un conflict aprig cu doamna Luiza. Liliana a sarit in apararea doamnei Luiza, spunand ca nu este de acord cu limbajul folosit de Natasa la adresa mamei lui Tudor. Natasa a fost pusa la zid pentru jignirile aduse doamnei Luiza.

Doamna Marinela, mama Natasei, a dorit sa intre prin interventie telefonica pentru a-si sustine fiica. Mama Natasei: “Luiza si Tudor au atacat-o mereu pe Natasa!”, “Sa faci facultatea iti trebuie bani si inteligenta! Tudor are bani…”

Ieri, Tudor a intrat in polemici cu prietenele Florentinei.

Aici gasiti reluarea emisiunii – prima parte din Finala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din 31 octombrie 2015, ora 14- partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free